Седем причини да станете Ла Лече Лига лидер

В Обучение към ЛЛЛ , , , , ,

1. Възможност да помогнете на други майки
“Когато имах нужда, помогнаха ми други майки, обикновени жени – също като мен, значи и аз бих могла”.

2. Част сте от най-старата организация за подкрепа на кърменето в България и по света.
В България Ла Лече Лига съществува от 2005г., а е основана през 1956г. В САЩ и още на следващата година се появява първият клон на организацията и оттогава не спира да се разраства. Всяка местна Ла Лече Лига се адаптира към културните и националните особености и добива свой неповторим облик.

3. Индивидуален подход, който ви помага да изберете най-удобният за вас и семейството ви начин да се обучавате
Обучението за ЛЛЛ лидерство е предназначено за майки с деца – на подходящи „порции”, в удобно време и с темп на работа, който ви пасва, независимо дали е бърз или бавен.

4. Качествени и солидни знания
С 55-те години съществуване и над 45,000 акредитирани лидери през годините Ла Лече Лига доказва ефективно, че обучението, което предлага, е с високо качество и е проверено от времето. Затова всеки ден стотици хиляди жени по света, както и в България, се доверяват на ЛЛЛ лидерите и набират 0888-555-385, националния телефон за помощ за кърмене, и посещават ЛЛЛ срещите.

5. Интересни събития и продължаващо обучение
За да сме винаги в крак с новостите в областта на кърменето, се поддържаме добре информирани чрез семинари, уебинари, публикации, работилници, срещи, конференции и онлайн общуване. Някои са предназначени само за лидери и кандидати, други – за всички, които се интересуват да научат повече за кърмене.

6. Възможността за споделяне с други лидери от над 87 страни в цял свят
Връзките в общността на Ла Лече Лига лидерите се простират по цял свят, на живо и онлайн. Ние сме с различен цвят на кожата, с различни религиозни убеждения, собствен стил и начин на мислене… но всички споделяме еднаква философия за грижовно отглеждане на децата и за майчинство чрез кърмене.

7. Създавате много нови приятелства
Често се създават нови красиви приятелства – между майките, между лидерите – и се простират много извън местната група и продължават дълго след бебешките години на децата. Какъв по-добър начин да си намерим нов приятел, който споделя нашите ценности и мисли!
untitled 11-340179_2090081577931_1421980298_31825434_1737477794_o
Научете повече за ЛЛЛ лидерството на: http://lalechebg.com/leadership-faq/

Седем причини да станете Ла Лече Лига лидер” е публикувано в сп. “Първите седем”, октомври 2011


Научете повече:

Философия и мисия на Ла Лече Лига
Често задавани въпроси и отговори за кандидатстване за Ла Лече Лига лидерство!
Мислите за Ла Лече Лига лидерство? Изисквания за кандидатстване и други въпроси за лидерството.
Знания и умения, които са включени в обучението за Ла Лече Лига лидер.
Кое ви привлече към Ла Лече Лига лидерство?


За да научите повече и да разгледате различни варианти, които могат да са подходящи за вас, свържете се с лидер-консултант в местната си група. За информация как да намерите група, ако не посещавате някоя, използвайте Местни групи.

Ако няма група там, където сте, можете да се свържете с българския департамент за акредитация на лидер-консултанти по кърмене на ЛЛЛ (LAD), който ще ви насочи към представител на LAD, който може да ви помогне:

Елена Гвоздейкова
Email: e.gvozdeykova@lllbg.org